Lediga tjänster

Kundservicemedarbetare Vikariat

Är du en lagspelare med glimten i ögat som trivs med varierande arbetsuppgifter under arbetsdagen?
Då kan denna tjänst passa dig!

DIN PROFIL

För att passa i rollen som kundservicemedarbetare ser vi att du är serviceinriktad då kunden är vårt största fokus. Du är flexibel, kommunikativ och har gärna arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du har god datorvana, kan arbeta självständigt och planera/organisera ditt arbete. Har du inte erfarenhet av infästningsprodukter? Ingen fara, du får utbildning av oss.

 

Arbetsuppgifter

Det är en varierande roll med många olika arbetsuppgifter. Bland annat ingår det att registrera inkommande order, följa upp och återkoppla vid kundärenden. Supporta kunder och säljare dagligen både via mail och telefon. Vidare så ingår det också att fakturera och kreditera utlevererade order och även att hantera fraktdokument. Till din hjälp har du 3 kollegor som stöttar dig.

 

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av arbete inom administration eller service
  • God allmän datorvana (Officepaketet), kunskaper i Pyramid och SAP är meriterande
  • Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Förstå och tala engelska. Norska är meriterande

 

Om tjänsten

  • Omfattning: Heltid
  • Varaktighet: 9 månader, eventuellt möjlighet till förlängning
  • Tillträde: Tidigast 15:e Maj
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

 

Intervjuer sker löpande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök via e-post till: ansokan@kyocera-senco.se 

 

 

KYOCERA SENCO Sweden AB har funnits i Sverige sedan 1980, tidigare under namnet Aerfast AB. Det svenska och norska huvudkontoret, serviceavdelningen och lagret är beläget i Strängnäs. Sedan 2019 är vi en del av den globala koncernen Kyocera, division Industrial Tools Europe. Kyocera SENCO är en del av koncernen som arbetar med infästningsteknik mot byggindustrin. I Strängnäs är vi totalt 18 personer som arbetar, vi har sedan säljare/representanter stationerade runt om i landet.

Menu