Säljare med byggintresse

Är du säljare som brinner för kundkontakt och spännande möten? Har du dessutom erfarenhet från byggbranschen? Ta då nästa steg i karriären med oss på Kyocera Senco! Just nu letar vi efter en driven och trygg säljare som vill följa med på vår fortsatta framgångsresa. Kanske är du vår nya säljare på distriktet Närke, Värmland, Skaraborg och delar av Västmanland och Östergötland med lämplig bostadsort i Örebro med omnejd? Läs vidare.


Ett uppdrag med frihet under ansvar

Den här tjänsten är som gjuten för dig med naturlig entreprenörsanda som föredrar att själv strukturera din arbetsdag. Här kommer du att bli vårt ansikte utåt och sälja våra produkter direkt på plats till våra återförsäljare och industrikunder. En vanlig vecka på jobbet präglas av allt från kundmöten ute hos bygghandlare till att delta i spännande event. Du kommer att utgå hemifrån, men resa mycket i tjänsten – perfekt för dig som gillar att ta eget ansvar.

För att du ska bli riktigt trygg i din roll hos oss så kommer du att få en ordentlig introduktion och utbildning. Till din hjälp har du dessutom flera expertsäljare inom bolaget som kommer göra allt för att se till att du blir en framgångsrik säljare hos oss!

 

Vi söker dig – branschkunnig och med en säljande personlighet

Efter drygt 40 år i branschen står vi nu som marknadsledande inom vårt segment och som en del av den globala koncernen Kyocera har vi ambitionen och resurserna för att fortsätta vår tillväxtresa. Vi är 30 anställda i hela landet och för att passa in hos oss behöver du vara trygg och stabil, samt ha en stor passion för att sälja riktigt bra byggprodukter! Har du varit säljare inom en annan bransch? Eller har du kanske arbetat i byggbranschen men saknar erfarenhet av försäljning? Inga problem! Så länge du har drivet och viljan så stöttar vi dig med den kompetensförsörjning du behöver.

För att du ska kunna resa och träffa våra kunder ingår det en tjänstebil – ett körkort är därför nödvändigt för den här tjänsten.

 

Följ med oss på vår nästa kick-off i augusti!

Välkommen till ett bolag med bra värdegrund präglat av stor hjälpsamhet och en genuin vilja att våra medarbetare ska trivas hos oss! Som säljare rullar affärerna på och du kan förvänta dig en bra grundlön där du har möjlighet att påverka hur stor din bonus ska bli. Vi lovar att du inte kommer bli besviken! Utöver detta åker vi tillsammans på intressanta konferenser fyra gånger per år till någon ny plats i vårt avlånga land. Om det är du som blir vår nya kollega så följer du med oss på kick-off i augusti. Där kommer vi att äta gott, umgås och samla massor av inspiration inför det kommande kvartalet!

Har vi väckt ditt intresse för att jobba på Kyocera Senco? Perfekt, då vill vi höra från dig snarast.

Menu