Sök
Brandsymbol 1200X1200px

Vi byter namn

Nu blir Kyocera Senco din infästningsleverantör. Den 1 mars 2019 förvärvades Aerfast i Europa av Kyocera Senco och som en del av denna integration byter Aerfast AB namn till Kyocera Senco Sweden AB.

Senco har varit vårt huvudvarumärke sedan 1980 i Sverige och vi kommer att fokusera på att bygga det ännu starkare på marknaden med många nya och spännande produkter.


Allt som vanligt
Ni behåller alla de tjänster och produkter som ni idag har från oss.

Fast ännu bättre
Vi kommer att kunna erbjuda er ett utökat sortiment av produkter och tjänster inom infästning.

Vad innebär det att Aerfast blir Kyocera Senco?
Det innebär att vi kommer att kunna erbjuda helhetslösningar inom infästning. Namnbytet är inte den stora förändringen utan det blir hur vi utökar vårt sortiment av produkter och tjänster inom infästning.

Kyocera Senco är en del av Kyocera koncernen som har många affärsområden över hela världen. Senco har utvecklat ett starkt produktprogram och stor kunskap inom infästning. Under de kommande åren kommer nya innovativa produkter lanseras och tillsammans med en ökad produktportfölj ge våra kunder tillgång till ett av marknadens bästa, kompletta och innovativa produktprogram.

Vilka förbättringar kommer ni att se?
Vi kommer att fokusera på att bli en ännu bättre leverantör och ge högre servicegrad än något annat företag i branschen.

;