Sök

Säljare till Småland

Vi behöver förstärka med ny säljare i Småland. Är du intresserad?

Som säljare på KYOCERA SENCO Sweden AB besöker du återförsäljare, uthyrare, byggarbetsplatser och industrikunder och presenterar samt säljer våra infästningsprodukter genom uppsökande försäljning, säljmöten, produktdemonstrationer med mera. För att lyckas i rollen som säljare bör du vara en drivande och förtroendeingivande entreprenör med gott affärssinne.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning, inte ett krav men en fördel med erfarenhet från byggindustrin. En god organisationsförmåga, ett strukturerat sätt att arbeta och en positiv och drivande personlighet. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och är bekväm med att ta kontakt med beslutsfattare.

Rekryteringsprocessen är löpande och tjänsten tillsätts snarast. Kom ihåg att bifoga CV

För mer information
Se hemsida kyocera-senco.se eller kontakta försäljningschef Stefan Fredriksson på tfn: 0733100320 eller e-post: sfredriksson@kyocera-senco.se

 

Säljare till Småland

Ansök nedan, bifoga CV.

  • Tack till alla besökare i vår monter

    Bo & Bygga är över för denna gång. Nordens största mässa för ditt hem, på Stockholmsmässan i Älvsjö.

  • Aerfast byter namn 1 oktober

    Nu blir Kyocera Senco din infästningsleverantör. Den 1 mars 2019 förvärvades Aerfast i Europa av Kyocera Senco och som en del av denna integration byter Aerfast AB namn till Kyocera Senco Sweden AB.

;