Sök

Vi söker Produktchef

Nu söker vi en produktchef som ska ansvara för produktgrupper mot infästning.

Som produktchef har du ansvar för företagets produktområden såsom verktyg, kompressorer, spik, klammer och skruv med mera. Du stöttar och besvarar frågor från våra kunder som finns inom återförsäljarledet, träindustri och Prefab hustillverkning.

Du kommer också att utarbeta marknadsplaner, lanseringsplaner och dylikt, samt stödja våra säljare och kunder på olika sätt. Du assisterar marknadsledningen genom att arbeta med sortimentsutveckling, säljkampanjer, reklam, samordna aktiviteter och delta och leda projekt. Du rapporterar till marknadschef och samarbetar nära med försäljning, kundservice och återförsäljare.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av produktansvar och marknadsarbete. Vi ser gärna att du har examen från högskola eller liknande. Vidare har du goda kunskaper inom allmän konstruktion, digital kommunikation och företagets marknadsområde. I arbetet kommer du att ha mycket utländska kontakter inom koncernen och med leverantörer vilket ställer krav på att du behärskar engelska väl i både tal och skrift. Som person har du ett driv som är utöver det vanliga och ett genuint intresse av företagets produkter.

Stämmer profilen in på dig? Tveka då inte, Sök tjänsten redan idag!

Sök tjänsten här nedan

Bifoga CV

  • Tack till alla besökare i vår monter

    Bo & Bygga är över för denna gång. Nordens största mässa för ditt hem, på Stockholmsmässan i Älvsjö.

  • Aerfast byter namn 1 oktober

    Nu blir Kyocera Senco din infästningsleverantör. Den 1 mars 2019 förvärvades Aerfast i Europa av Kyocera Senco och som en del av denna integration byter Aerfast AB namn till Kyocera Senco Sweden AB.

;