Sök

Våra varumärken

Inom KYOCERA finns flera varumärken som vi säljer och tillverkar, vart och ett har sin profil och styrka. Gemensamt för alla våra varumärken är att vi har höga kvalitetskrav. En kvalitet som vi litar på att ge samma positiva upplevelse om och om igen.

Aerfast - vårt eget varumärke

Aerfast är vårt namn men också vårt eget varumärket för kvalitetsprodukter inom infästning. Produktsortimentet innefattar; infästningsprodukter, verktyg, kompressorer och tillbehörsserie. Även automatiserade produktionsanläggningar för prefeb och emballage. I egna produktionsanläggningar i Europa tillverkar vi CE-märkta, innovativa och förstklassiga infästningsprodukter.

Länk


Dold trallskruvning

Innovativ trallskruvning som ger ett dolt slutresultat och barfotvänlig däcksyta.

Länk


SENCO

Sedan 1950-talet har Senco varit synonymt med professionella resultat, ökad produktiviteten och nyckel till ett väl utfört arbete. Kunder över hela världen har valt Senco produkter att arbeta med i en mängd olika krävande situationer, man litar på Senco produkter för att utföra jobbet. Idag fortsätter Senco vara pionjärer med innovativa, nya, tekniker – både inom verktygs- och infästningsutvecklingen. Samtidigt som sina kunders unika behov fortsätter att utvecklas.

Länk


STINGER

AERFAST är sedan 2013 generalagent för Stinger i alla europeiska länder som omfattas av vår koncern.

Länk


;